Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αγρότες έκλεισαν για μισή ώρα τον κόμβο της Νίκαιας στην Εθνική Οδό (Videos&Photos)

Ελλάδα

Σε ημίωρο αποκλεισμό του κόμβου της Νίκαιας προχώρησαν το απόγευμα οι αγρότες της Λάρισας. Οι αγρότες έφτασαν στο σημείο πεζοί όπου τους περίμεναν παρατεταγμένες δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η κίνηση των αγροτών έγινε έπειτα από την απόφαση εκπροσώπων τους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους με ταυτόχρονους αποκλεισμούς εθνικών οδών και τελωνείων από αύριο και συλλαλητήριο με τρακτέρ στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

Αγρότες έκλεισαν για μισή ώρα τον κόμβο της Νίκαιας στην Εθνική Οδό
Αγρότες έκλεισαν για μισή ώρα τον κόμβο της Νίκαιας στην Εθνική Οδό

Αγροτικές κινητοποιήσεις και στην Κρήτη

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις που ξεκίνησαν χθες, στήνοντας μπλόκο στη θέση Μεγάλα Χωράφια της Εθνικής Οδού Χανίων-Ρεθύμνου, γνωστοποίησε με ανακοίνωση της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται οι αγρότες παραμένουν στο σημείο της κινητοποίησης, προχωρώντας σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Χανίων-Ρεθύμνης, κάθε μέρα στις 5 το απόγευμα.

Οι αγρότες, που ζητούν την λήψη μέτρων για την στήριξη του εισοδήματός τους, ανακοίνωσαν επίσης την συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο που οργανώνουν οι υγειονομικοί του Νομού Χανίων, την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων, με αίτημα την στήριξη του ΕΣΥ.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...