Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Άλιμος: Βρέθηκε στρατιωτικό βλήμα – Αποκλείστηκε η περιοχή (Photos)

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι στον Άλιμο. Ένα στρατιωτικό βλήμα βρέθηκε στη διασταύρωση των οδών Πλαπούτα και Φενεού, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, ενώ στο σημείο βρέθηκε η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλίμου, ενώ έσπευσαν και πυροτεχνουργοί.

Το βλήμα (πιθανότατα από όλμο) εντόπισε υπάλληλος του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αλίμου, σύμφωνα με το alimosonline.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αλίμου, Νίκος Αλβανός, δήλωσε στο alimosonline: «Πρόκειται για ένα βλήμα που πιθανολογούμε πως είναι από όλμο και πρέπει να είναι πολλά χρόνια εδώ. Βρέθηκε από τον υπάλληλο του Δήμου, Κώστα Κόλλια. Εμείς, ως Δήμος, κάναμε αυτοψία στο σημείο, στη συνέχεια ειδοποιήσαμε την Αστυνομία που πραγματοποίησε και αυτή με τη σειρά της αυτοψία και ενημερώθηκαν τα αρμόδια γραφεία για να υπάρξει ειδικός πυροτεχνουργός να το αξιολογήσει. Προς το παρόν, έχουμε ασφαλίσει το σημείο».

Άλιμος: Βρέθηκε στρατιωτικό βλήμα
Άλιμος: Βρέθηκε στρατιωτικό βλήμα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της καταιγίδας

Τις 80 έφτασαν οι κλήσεις που δέχθηκε η Πυροσβεστική κατά τη διάρκεια της καταιγίδας που έπληξε νωρίτερα τη Θεσσαλονίκη. Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν για να απομακρύνουν μια μ...

Υπoυργείο Προστασίας του Πολίτη: Εκσυγχρονισμός του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΛ.ΑΣ.

Στον εκσυγχρονισμό και την ολική αναμόρφωση του Πειθαρχικού Δικαίου του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, προχωρά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της...

Φόρτωση άρθρων...