Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Αλληλοκατηγορούνται Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Μετά τη φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας, αλληλοκατηγορούνται για την επίθεση έξω από την OPAP Arena οι Κροάτες και οι Έλληνες χούλιγκανς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και οι Έλληνες συνεργοί τους που μεταφέρθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) μετά τη φονική επιδρομή αλληλοκατηγορούνται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της κράτησής τους και στις καταθέσεις τους στους αστυνομικούς, οι Έλληνες (που έχουν αφεθεί ελεύθεροι) κατηγόρησαν τους Κροάτες για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, από την πλευρά τους, λένε το αντίστροφο.

Οι Κροάτες χούλιγκανς υποστηρίζουν ότι δεν ήρθαν στην Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια, αλλά για να στηρίξουν ψυχολογικά την ομάδα τους και να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις καφετέριες.

Παράλληλα, κανείς από τους 94 Κροάτες δεν αποδέχεται πως είναι ο δράστης της δολοφονίας του 29χρονου (έχει ληφθεί από όλους δείγμα DNA για ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό που βρέθηκε στον τόπο της επιδρομής) και φροντίζουν να κρατούν σκληρή στάση.

Την εκδοχή αυτή υποστήριξε και δημοσιογράφο της Dnevnik Nova TV ο οποίος υποστήριξε ότι η ελληνική αστυνομία έχει καταλήξει από τα δακτυλικά αποτυπώματα πως ο δολοφόνος του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ είναι Έλληνας.

Ο δημοσιογράφος Marko Šepat σε ρεπορτάζ που μετέδωσε από την Αθήνα για το Dnevnik Nova ισχυρίστηκε ότι «σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, η αστυνομία έχει δακτυλικά αποτυπώματα του δολοφόνου και φέρεται να είναι Έλληνας πολίτης».

Αλληλοκατηγορούνται Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς μετά την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Στον εισαγγελέα οι πρώτοι 94 από τους συλληφθέντες

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα - υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - οι 94 από τους συλληφθέντες για την θανατηφόρα επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ογκώδης δικογραφία που διαβιβάστηκε στους εισαγγελείς περιλαμβάνει μόνο κακουργηματικές κατηγορίες, με βασικότερη αυτή της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Καιρός: Από... τύχη θα έχουμε «μόνο» 36άρια τις επόμενες ώρες - Ποιο φαινόμενο μας σώζει

Η Ελλάδα θα μπει σε ακραίο καύσωνα τις επόμενες ώρες με τις θερμοκρασίες να προσεγγίζουν... Ιούλιο, ωστόσο η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη! Σύμφωνα με τον μετεωρο...

Κυψέλη: Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ που χτυπούσε διαδοχικά σταθμευμένα οχήματα (βίντεο)

Τρελή πορεία ακολούθησε ο μεθυσμένος οδηγός ενός τζιπ μέρα μεσημέρι στην Κυψέλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός προσπάθησε να μπει με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Κεφαλληνίας στην...

Φόρτωση άρθρων...