Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Αλόννησος: Νεκρή δύτρια που εκπαιδευόταν σε αυτόνομη κατάδυση

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στην Αλλόνησο, καθώς 62χρονη δύτρια έχασε τη ζωή της. Στο σημείο έσπευσαν λιμενικοί, ανασύροντας χωρίς τις αισθήσεις της την 62χρονη αλλοδαπή.

Η γυναίκα πραγματοποιούσε καθοδηγούμενη αυτόνομη κατάδυση, συνοδευόμενη από έναν εκπαιδευτή και δύο βοηθούς συνοδευόμενης κατάδυσης καταδυτικού κέντρου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρει:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για αυτοδύτες σε δυσχερή θέση, στην θαλάσσια περιοχή του όρμου «ΡΟΥΣΟΥΜ ΓΙΑΛΟΣ» ν. Αλοννήσου.

Στην περιοχή έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς καθώς και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε και ανέσυρε χωρίς τις αισθήσεις της 62χρονη αλλοδαπή, η οποία διενεργούσε καθοδηγούμενη αυτόνομη κατάδυση, συνοδευόμενη από έναν εκπαιδευτή και δύο βοηθούς συνοδευόμενης κατάδυσης καταδυτικού κέντρου.

Η ανωτέρω, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τον Λιμενικό Σταθμό Αλοννήσου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφεση στο βούλευμα αποφυλάκισης του Μιχαλολιάκου θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας

Έφεση στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, με το οποίο αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους Νίκος Μιχαλολιάκος, θα ασκήσει ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας, ...

Γονείς 16χρονης αποκάλυψαν σπείρα ανηλίκων που διακινούσε ναρκωτικά - Οι κωδικές ονομασίες και οι διάλογοι «φωτιά»

Η προσπάθεια των γονιών 16χρονης να σώσουν το παιδί τους από τα ναρκωτικά αποκάλυψε τη δράση της οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε πλατείες και πάρκα του Παπάγου, του Ψυχικού κ...

Φόρτωση άρθρων...