Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Alter Ego Media και Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ προσφέρουν βοήθεια στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας

Ελλάδα

Η Τουρκία και η Συρία χρειάζονται επειγόντως τη στήριξή μας. Μία τεράστια καταστροφή χτύπησε μες στην καρδιά του χειμώνα και μέσα στη νύχτα, βρίσκοντας χιλιάδες ανθρώπους ανυποψίαστους και αβοήθητους.

Ο φονικός σεισμός που έπληξε τη νοτιοανατολική Τουρκία και τη βόρεια Συρία στις 6 Φεβρουαρίου έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής τη ζωή σε περισσότερους από 46.000 ανθρώπους και στις δύο χώρες, ενώ άγνωστος παραμένει ακόμη ο αριθμός όσων αγνοούνται κάτω από τα ερείπια. Ανυπολόγιστες είναι οι ζημιές που έχουν προκληθεί σε σπίτια και υποδομές σε ολόκληρη την περιοχή.

Η Alter Ego Media (MEGA, ΤΟ ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, in.gr, ot.gr, MY RADIO 104.6), στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητάς της και με μεγάλη ευαισθησία για τις σεισμόπληκτες χώρες, συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ώστε να παρέχει άμεση ανθρωπιστική βοήθεια σε όσους υποφέρουν.

alter

Οι ομάδες της Ύπατης Αρμοστείας βρίσκονται στο πεδίο με παρουσία και στις δύο χώρες και παρέχουν σωτήρια βοήθεια στους πληγέντες, πρόσφυγες και ντόπιους, στηρίζοντας τις προσπάθειες των κρατών. Προσφέρουν σκηνές, θερμικές κουβέρτες, στρώματα, χειμερινά είδη, μαγειρικά σκεύη και άλλες προμήθειες.

Η καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης «ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ» που διοργανώνει η Alter Ego Media σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες μάς καλεί όλους να δείξουμε έμπρακτα τη στήριξη και την αγάπη μας στους ανθρώπους που δοκιμάζονται τόσο σκληρά.

Κάνε μία δωρεά σήμερα στην ιστοσελίδα unhcr.org/seismos ή με κατάθεση στους παρακάτω αριθμούς λογαριασμών:

Αριθμός Λογαριασμού / IBAN

  • ALPHA BANK: GR8901401010101002002055436  
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: GR9501101390000013992003395 
  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR1101720550005055011562423 

Κάθε βοήθεια, ακόμα και η πιο μικρή, είναι σημαντική. 

Ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που μέσα σε λίγα λεπτά έχασαν τα πάντα, να ξαναχτίσουν τη ζωή τους από την αρχή. Ας κάνουμε μία δωρεά σήμερα.

Η ζωή θα θριαμβεύσει και πάλι, θα αναδυθεί από τα συντρίμμια.

un

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διαζύγιο «βόμβα»: Χώρισαν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Διαζύγιο «βόμβα» στην οικογένεια Γλύξμπουργκ, καθώς ανακοινώθηκε πως χώρισαν ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ. Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αποφάσισα...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...