Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Άνδρας προσπάθησε να εισβάλλει στην ΕΡΤ με μαχαίρι – Τον αφόπλισε η ομάδα Ζήτα

Ελλάδα

Σοκαριστικό περιστατικό σημείο το απόγευμα της Δευτέρας έξω από το κτίριο της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων.

Όπως έκανε γνωστό ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Χρήστος Μπαλάσκας, ένας άνδρας αραβικής καταγωγής προσπάθησε να εισέλθει στο κτίριο κρατώντας ένα μεγάλο μαχαίρι.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της ομάδας Ζήτα που αφόπλισαν τον άνδρα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα: Δευτέρα 19/12/2022. Οι Ζητάδες ξαναχτυπούν. Ώρα 17:15. Ο Ζ-126 με τον Ζ-218 λαμβάνουν σήμα από το κέντρο, να μεταβούν επι της Λ.Μεσογείων και κατεχάκη στην είσοδο της ΕΡΤ, για άτομο που φέρει όπλο (μαχαίρι). Οι συνάδελφοι σε ένα λεπτό ήταν στο σημείο και πράγματι αντίκρισαν έναν άνδρα Αραβικής καταγωγής να κραδαίνει ένα μαχαίρι μεγάλου μεγέθους και να μιλάει Αραβικά φωνάζοντας.

Ο φύλακας ο οποίος είχε καλέσει το 100 ήταν τρομοκρατημένος. Οι άρτια εκπαιδευμένοι Ζητάδες τον αφόπλισαν και χωρίς να ανοίξει μύτη τον συνέλαβαν και τον προσήγαγαν στο οικείο Α.Τ. Ομάδα (Ζ) μια ομάδα που αποτελείται από λίγους και καλούς!! Μπράβο στους συναδέλφους. Ηθικό ακμαιότατο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Απολύθηκαν πέντε δικαστές λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων

Πέντε δικαστές απολύθηκαν από την Πειθαρχική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην έκδοση αποφάσεων. Αντίθετα, οι αρεοπαγίτες έδειξαν το ανθρώπινο πρόσωπό τους...

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Φόρτωση άρθρων...