Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Κορωνοϊός: Ανεμβολίαστα αδέλφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών στην Πάτρα

Ελλάδα

Δύο αδέλφια που νοσηλεύονταν το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο Αχαΐας, πέθαναν από κορωνοϊό με διαφορά λίγων ωρών.

Το απόγευμα της Δευτέρας άφησε την τελευταία του πνοή ο 64χρονος Σπύρος Τσάκας, συνταξιούχος, ενώ λίγες ώρες μετά, ο 55χρονος αδελφός του Νίκος Τσάκας, ο οποίος ήταν υδραυλικός.

Τα δύο αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι και ήταν αμφότεροι ανεμβολίαστοι. Νόσησαν με κορωνοϊό σχεδόν ταυτόχρονα, με τον Σπύρο Τσάκα να είναι σε πιο βαριά κατάσταση και τον αδελφό του να δείχνει πως θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα, pelop.gr.

Ο πρώτος είχε διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και ο δεύτερος νοσηλευόταν με μάσκα οξυγόνου στην Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid. Από την αρχή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο 55χρονος θα τα καταφέρει.

Όμως και οι δύο έχασαν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Ο Νίκος Τσάκας είχε ένα γιο 22 ετών. Η κηδεία και των δύο αδελφών θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρευνα diaNEOsis: Τι πιστεύουν σήμερα οι Έλληνες

Να αυτοτοποθετηθούν ιδεολογικά και να περιγράψουν τις γενικότερες αξίες τους οι Έλληνες πολίτες «ζητάει» το τρίτο μέρος του έκτου κύματος της μεγάλης δημοσκοπικής έρευνας της διαΝΕ...

Φόρτωση άρθρων...