Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Άντρας με μαχαίρι και αλυσίδα στο στόμα έσπειρε τον τρόμο σε λεωφορείο (Photos)

Στιγμές τρόμου έζησαν το απόγευμα επιβάτες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, στη Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 19:30 το λεωφορείο της γραμμής 1Χ έφτασε στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό. Τότε ένας άντρας μπήκε στο λεωφορείο έχοντας μια αλυσίδα στο στόμα του, ενώ κρατούσε και μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.

Όταν οι υπόλοιποι επιβάτες κατάλαβαν πως είχε πάνω του μαχαίρι, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ταυτόχρονα, ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και έκλεισε τις πόρτες, προκειμένου ο άντρας να μην καταφέρει να ξεφύγει.

Εκείνος τότε κατάλαβε πως ο κλοιός γύρω του στενεύει. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, επιχείρησε αρχικά να ανοίξει την πόρτα με το σύστημα έκτακτης ανάγκης. Όταν διαπίστωσε πως αυτό δεν ήταν εφικτό, άρπαξε ένα κόκκινο σφυρί έκτακτης ανάγκης και έσπασε το παράθυρο.

Θεσσαλονίκη: Άντρας με μαχαίρι και αλυσίδα στο στόμα έσπειρε τον τρόμο σε λεωφορείο

Ο άνδρας πήδηξε έξω από το λεωφορείο και άρχισε να τρέχει. Επιβάτες προσπάθησαν να τον καταδιώξουν, δίχως όμως να καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έρευνες είναι σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του άντρα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρόγραμμα «Προλαμβάνω»: Επεκτείνονται σε καρκίνο του παχέος εντέρου και καρδιά τα προγράμματα δωρεάν προσυμπτωματικού ελέγχου

Το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας «Προλαμβάνω» παρουσιάστηκε την Παρασκευή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε εκδήλωση στο Ίδρυμα «Βασίλη και Ελίζας» Γουλανδρή, παρουσία του ...

Φόρτωση άρθρων...