Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Απαγωγή 6χρονου: «Ο πατέρας και ο Ράινερ πιθανότατα έφυγαν με πλαστά διαβατήρια» - Τί αναφέρουν οι συγγενείς (Video)

Για τις συνθήκες αρπαγής του 6χρονου στην Κηφισιά μίλησε η συγγενής του 6χρονου που απήχθη στην Κηφισιά, Εμμανουέλα Τερζοπούλου.

«Πληροφορήθηκα από τους δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σπίτι όλες αυτές τις μέρες, ότι έχουν απαγάγει το παιδί. Υπήρχε μία ενημέρωση από το δικηγόρο των απαγωγέων, το οποίο δεν θεωρούμε ότι πρόκειται για έγκυρη ενημέρωση. Έχουμε κληθεί από την αστυνομία, προκειμένου να ενημερωθούμε επίσημα. Ο πατέρας του παιδιού δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. 

Δεν έχω καταλάβει με ποιόν τρόπο οι δημοσιογράφοι έχουν καταφέρει να μιλήσουν με τον πατέρα, πάντως η ανηψιά μου που παίρνει τηλέφωνο τον πατέρα», ανέφερε η Εμμανουέλα Τερζοπούλου, «Κοινωνία Ώρα ΜEGA».

«Η ενημέρωση ότι το παιδί ειναι στην Νορβηγία έγινε μέσω κάποιου μέιλ. Ελπίζω να μάθουμε κάποια πράγματα. Από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης έφυγαν σαν κύριοι, ενώ είχε δοθεί σήμα απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και αναρωτιόμαστε εάν είχαν δώσει τα ονόματα του πατέρα και του θείου για να ελεγχθούν. Τί νόημα  έχουν τα Amber Alert εάν μπορεί κάποιος να φύγει ανενόχλητος;», συμπλήρωσε η Εμμανουέλα Τερζοπούλου.

«Το παιδί μπορεί να είχε πλαστό διαβατήριο. Το παιδί πρέπει να μιλήσει με την μάνα του. Η μητέρα δεν μπορεί να πάει να δει το παιδί. Μετά την αποχώρηση της μητέρας και του παιδιού από τη Νορβηγία, της είπαν ότι εάν πάει ξανά στην Νορβηγία, θα συλληφθεί», επεσήμανε καταλήγοντας η θεία της μητέρας του 6χρονου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ: «Παρουσίαση πρότασης για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική»

Εκδήλωση με θέμα «Πρόταση ΟΝΝΕΔ για το δημογραφικό ζήτημα και τη στεγαστική πολιτική» διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στην Αθήνα. Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση ήταν η Υπουργός Κοινωνικής Συν...

Φόρτωση άρθρων...