Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Απόκοσμη εικόνα: Μαύροι καπνοί κάλυψαν την Ακρόπολη και στο βάθος οι φλόγες (βίντεο)

Ελλάδα
Tags: φωτιές

Απόκοσμη είναι η εικόνα σε όλη την Αττική, λόγω των καπνών που την έχουν «σκεπάσει» από τη φωτιά που κατακαίει σε δύο μέτωπα στην Πάρνηθα. Η Ακρόπολη έχει γύρω της μαύρους καπνούς και στο φόντο καίγεται παρθένο δάσος.

Οι καπνοί της φωτιάς στην Πάρνηθα σκέπασαν με καπνούς και στάχτες όλη την Αττική, με την Αθήνα και τις γύρω περιοχές να «ξυπνούν» σήμερα Τετάρτη (23.8.2023) με στάχτη και μυρωδιά καμένου.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media είναι του επικεφαλής φωτογράφου του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων στην Αθήνα και δείχνει την απόκοσμη εικόνα της Ακρόπολης να έχει γύρω της μαύρους καπνούς και τη φωτιά στο φόντο να κατακαίει την Πάρνηθα ενώ πέφτει η νύχτα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έρημη πόλη η Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα -Άδειοι οι δρόμοι, ελάχιστοι κυκλοφορούν στο κέντρο

Έρημη πόλη είναι η Αθήνα το πρωί της Κυριακής του Πάσχα. Ο φωτογραφικός φακός του Σωτήρη Δημητρόπουλου αποτύπωσε σε καρέ στιγμιότυπα από την άδεια πόλη. Κεντρικοί δρόμοι στο κέν...

Σάμος: Στον Εισαγγελέα η 49χρονη που σκότωσε τον πατέρα της – Τον είχε χτυπήσει ξανά τα Χριστούγεννα

Η γυναίκα συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν στην δολοφονία του ίδιου της του πατέρα. «Δεν άντ...

Φόρτωση άρθρων...