Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Αποσύρεται το κόμμα «ΕΑΝ» του Κανελλόπουλου από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε πως το κόμμα «ΕΑΝ», του οποίου είναι επικεφαλής, δεν θα συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο ίδιος υποδεικνύει ως βασική αιτία το πολωτικό εκλογικό κλίμα. Υπενθυμίζεται ότι στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, το «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου έλαβε 15.177 ψήφους, αριθμός που μεταφράζεται στο 0,26% επι του συνόλου.

Η ανακοίνωση του «ΕΑΝ» του Αναστάσιου Κανελλόπουλου:

«Η αναπότρεπτη πόλωση που θα υπάρξει μεταξύ των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ο κατακερματισμός του πατριωτικού χώρου, καθώς και οι εγγενείς δυσκολίες του Κόμματος, υπαγορεύουν τη μη συμμετοχή του ΕΑΝ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Ως εκ τούτου, κάθε ψηφοφόρος δικαιούται να ενεργήσει κατά συνείδηση.

Διαβεβαιώνουμε όμως το Λαό ότι θα παραμείνουμε δίπλα του σε όλες τις κρίσιμες στιγμές που έπονται για την πατρίδα. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, με στόχο την αποκατάσταση της δημοκρατικής και συνταγματικής τάξης, την αναστύλωση των θεσμών, την πάταξη του εγκλήματος και την επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, έως και την οικονομική εξύψωση και ευημερία όλων των κοινωνικών τάξεων. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Κωνσταντοπούλου ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα της Βουλής με ένα «βουνό» από έγγραφα (Photos)

Με ένα «βουνό» από έγγραφα εμφανίστηκε στο βήμα της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την ομιλία της επί της πρότασης δυσπιστίας. H επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας χρειάστηκε τη ...

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι...

Η πρόταση δυσπιστίας απορρίφθηκε από 159 βουλευτές, καθώς στους 158 της Νέας Δημοκρατίας, προστέθηκε και ο ανεξάρτητος βουλευτής Κατσιβαρδάς που προέρχεται από τους "Σπαρτιάτες". ...

Φόρτωση άρθρων...