Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

ΕΛ.ΑΣ.: Αυτοί είναι οι 15 δήθεν «τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ» που ξάφριζαν ηλικιωμένους στην Αττική

Ελλάδα

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των δεκαπέντε μελών της συμμορίας που προσποιούμενα ότι είναι δήθεν «τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ» ξάφριζαν ηλικιωμένους από διάφορες περιοχές της Αττικής.

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε ανακοινώσει για την εξάρθρωση της συμμορίας τα μέλη της ήταν συγγενείς που λειτουργούσαν με συγκεκριμένη δομή και ρόλους καθώς και συγκεκριμένο τρόπο δράσης (modus operandi).

Με έδρα τα Άνω Λιόσια «χτύπησαν» τουλάχιστον 24 φορές τα τελευταία 2,5 χρόνια σπίτια σε Ζωγράφου, Γαλάτσι, Κουκάκι, Νέα Χαλκηδόνα, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Ψυχικό, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη και με τη λεία τους να υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Πατήστε εδώ και δείτε τους κατηγορούμενους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...