Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί τρομοκράτες που σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή (Video&Photos)

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι φωτογραφίες των δύο Πακιστανών τρομοκρατών, 29 και ετών 27 ετών που σχεδίαζαν τρομοκρατική επίθεση σε εστιατόριο - συναγωγή στου Ψυρρή.

Ο 27χρονος Χαϊντέρ που ζούσε στη Ζάκυνθο, ο 29χρονος Χουσεΐν που είχε μετακομίσει στη Σπάρτη και η ομάδα της Αθήνας αποτελούμενη από τρία άτομα συνθέτουν σύμφωνα με πληροφορίες, τον τρομοκρατικό πυρήνα της Ελλάδας που έδιναν αναφορά και έπαιρναν εντολές από τον 30χρονο ομοεθνή τους που ζούσε καταζητούμενος στην Τεχεράνη. 

Οι έρευνες της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται σε εξέλιξη για το τρομοκρατικό δίκτυο που σχεδίαζε πολύνεκρη επίθεση στο εβραϊκό εστιατόριο στου Ψυρρή, το οποίο λειτουργούσε και ως συναγωγή.

Το σχέδιο φέρεται να είχε καταστρώσει ο «καθοδηγητής» των δύο Πακιστανών που ζει στο Ιράν. Η αμοιβή των δύο συλληφθέντων – ηλικίας 27 και 29 ετών – ήταν 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό.

Η εξάρθρωση του δικτύου έγινε σε συνεργασία με τη Μοσάντ και οι ελληνικές Αρχές αναζητούν και τυχόν συνεργούς τους που είχαν στρατολογηθεί για την επίθεση.

Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που σχεδίαζαν επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο
Αυτοί είναι οι δύο Πακιστανοί που σχεδίαζαν επίθεση σε εβραϊκό εστιατόριο

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...