Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Δεσμεύονται οι λογαριασμοί και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Καϊλή και στενών συγγενών της στην Ελλάδα

Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση διαφθοράς στην οποία φέρεται να εμπλέκεται η Εύα Καϊλή. Συγκεκριμένα, δεσμεύονται οι λογαριασμοί και όλα τα περιουσιακά στοιχεία της ευρωβουλευτή και των στενών συγγενών της στην Ελλάδα.

Αίτημα για δέσμευση όλων των λογαριασμών και των περιουσιακών στοιχείων της Εύας Καϊλή και στενών της συγγενών στην Ελλάδα, έστειλαν οι Αρχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το αίτημα για δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων, λογαριασμών, ακινήτων, εταιρειών κλπ. της Εύας Καϊλή και των στενών της συγγενών, δόθηκε από τον επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η Εύα Καϊλή όσο και ο σύζυγός της είχαν εταιρεία real estate στη χώρα μας.

Ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης κινήθηκε άμεσα μετά τις εξελίξεις στο Βέλγιο, προκειμένου να διασφαλιστούν περιουσιακά στοιχεία, που μπορεί να προέρχονται από μη νόμιμες δραστηριότητες και να βρίσκονται στην Ελλάδα (ακίνητα, λογαριασμοί, εταιρείες και λοιπά).

Η δέσμευση ήδη κοινοποιήθηκε στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα, τους γονείς και τα αδέλφια της.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι... περίεργο συνέβη στη βάπτιση του Ανδρουλάκη στο Αρκαλοχώρι - Τι σχηματίστηκε στην κολυμβήθρα

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης την πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως κατά τη βάπτισή του σχηματίστηκε ένας σ...

Φόρτωση άρθρων...