Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Διασωληνώθηκε ξανά ο Βασίλης Λεβέντης

Δίνει μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Παρασκήνιο

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Λεβέντη. Ο πρόεδρος της Ένωση Κεντρώων διασωληνώθηκε ξανά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Στην ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο αναφέρει: «Σήμερα 29/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε μικρή επιβάρυνση της αναπνευστικής του λειτουργίας και κρίθηκε αναγκαία από τους θεράποντες ιατρούς η επαναδιασωλήνωσή του».

Χθες Τρίτη, ο Βασίλης Λεβέντης είχε αποσωληνωθεί, καθώς η υγεία του παρουσίασε μικρή βελτίωση ως προς το αναπνευστικό, αλλά παρέμεινε στη μονάδα υπό παρακολούθηση για τυχόν επιδείνωση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό, ωστόσο παρέμεινε σε κατ' οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και το περασμένο Σάββατο πήγε ξανά στο νοσοκομείο. Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία.

Ο Βασίλης Λεβέντης, παρά το γεγονός ότι είχε υποκείμενο νόσημα, δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κοίτα ποιος μιλάει. Ο Κασσελάκης κατηγορεί τον Μητσοτάκη γιατί δήλωσε ότι παραβιάστηκε η Συμφωνία των Πρεσπών

Αιχμές κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασελάκης για τη «Συμφωνία των Πρεσπών», με αφορμή την προκλητική δήλωση της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδο...

Φόρτωση άρθρων...