Πέμπτη
07 Δεκεμβρίου 2023

Δίκη Άλκη Καμπανού: Την ενοχή και των δώδεκα κατηγορουμένων ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή και των δώδεκα κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, προτείνει η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης. 

Η εισαγγελέας ολοκλήρωσε τη μαραθώνια αγόρευσή της που κράτησε τρεις ημέρες.

Όπως ανέφερε η εισαγγελέας, εμπλέκονται άμεσα στη δολοφονία του Άλκη εννιά κατηγορούμενοι, πλην του έκτου και του όγδοου οι οποίοι είχαν συνδρομή σε αυτές τις πράξεις, ενώ έχει χαρακτηρίσει ως «αρχηγό» τον πρώτο.

Πρότεινε την ενοχή του 1ου για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία, ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας φίλου του Άλκη, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας δεύτερου νεαρού. Για τον 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 9ο, 11ο και 12ο πρότεινε την ενοχή τους για ανθρωποκτονία με δόλο του Άλκη, απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου του, συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του δεύτερου νεαρού τραυματία.

Για τον 10ο πρότεινε την ενοχή του για ανθρωποκτονία με δόλο του Άλκη, απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο του φίλου του και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο του δεύτερου νεαρού.

Για τον 6ο και 8ο πρότεινε ενοχή για συνέργεια σε ανθρωποκτονία με δόλο του Άλκη, συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας του φίλου του και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας του δεύτερου νεαρού.

Όλοι κατηγορούνται για επίθεση με αθλητικό υπόβαθρο και για κατοχή και χρήση αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πειραιάς: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο - 25χρονες οι δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Πειραιά όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο στη συμβολή των οδών Αλιπέδου και Μικράς Ασίας. Σύμφωνα μ...

Φόρτωση άρθρων...