Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δήμος Καλλιθέας: Τριήμερο Ενημερωτικό Σεμινάριο Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

  • Ο Δήμος Καλλιθέας διοργανώνει τριήμερο ενημερωτικό σεμινάριο Σχολικού Επαγγελματικού  Προσανατολισμού Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022, Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 ώρα 16.30.

Βασικός στόχος  του σεμιναρίου είναι η αναλυτική ενημέρωση στους  μαθητές των σχολείων της Καλλιθέας , για τις επιλογές των σπουδών τους  στα τμήματα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου τους για τις προσεχείς πανελλήνιες εξετάσεις  αλλά και η επαγγελματική  σταδιοδρομία τους μετά την αποφοίτηση .

Στην εκδήλωση θα δοθούν από τους ειδικούς  και οι  επαρκείς απαντήσεις στις εύλογες απορίες των γονέων αλλά και των υπολοίπων μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Επιπλέον  ανακοινώνεται η  δωρεάν παροχή Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού για να επωφεληθούν όσα παιδιά το επιθυμούν.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ  θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις, οι ενημερώσεις για όλα τα τμήματα από εκπροσώπους όλων των Πανεπιστημίων της Αττικής, της Σιβιτανιδείου και των Στρατιωτικών Σχολών. 

Οι συμμετέχοντες μπορούν είτε να παρευρεθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο  της Καλλιθέας( Μαντζαγριωτάκη 76) και να συζητήσουν με τους ομιλητές είτε να συμμετέχουν διαδικτυακά, μέσω Webex.
 

WhatsApp Image

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη 1 Μαΐου

Δεμένα θα είναι την 1η Μαΐου τα πλοία στα λιμάνια λόγω της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) στην πανελλαδική – πανεργατική 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Γενική...

Φόρτωση άρθρων...