Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Δήμος Ωρωπού για μητέρα οικογένειας παλαιοχριστιανών: «Δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλός μας»

Ελλάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμος Ωρωπού για την μητέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών». Ο δήμος αναφέρει πως δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος αλλά και δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε εργασιακή σχέση μαζί του.

«Μετά από δημοσιεύματα ορισμένων ΜΜΕ που λανθασμένα αναφέρουν πως «η 39χρονη σύζυγος του παλαιοχριστιανού» ήταν υπάλληλος του Δήμου Ωρωπού τη χρονική περίοδο 2018 και 2019 και προς αποκατάσταση της αλήθειας ο Δήμος Ωρωπού ανακοινώνει:

«Ύστερα από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρμόδιες διοικητικές υπηρεσίες σε όλα τα μητρώα η συγκεκριμένη κυρία δεν υπήρξε ποτέ υπάλληλος ούτε είχε ποτέ οποιαδήποτε εργασιακή σχέση με τον Δήμο Ωρωπού».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έφοδος της αστυνομίας στη Νομική Σχολή μετά την άρνηση των καταληψιών να την εκκενώσουν - 27 προσαγωγές (εικόνες)

Έφοδο πραγματοποίησε η ΕΛΑΣ στο υπό κατάληψη κτίριο της Νομικής Σχολής της Αθήνας το πρωί της Τρίτης. Η επιχείρηση τελείωσε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και η Αστυνομία προχώρησε σ...

Θεσσαλονίκη: 33χρονος πίσω από την κλοπή χρηματοκιβωτίου με λεία 550.000 ευρώ από μονοκατοικία στο Πανόραμα

Εξιχνιάστηκε η κλοπή χρηματοκιβωτίου στο Πανόραμα, με τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη, να φτάνουν στην άκρη του νήματος. Ένας 33χρονος σεσημασμένος για πλαστογραφία και ναρκωτ...

Φόρτωση άρθρων...