Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Νεκρός μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι εντοπίστηκε ένας 53χρονος από την Ουκρανία

Ελλάδα

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές το πρωί στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε φορτηγό όχημα στο λιμάνι ένας 53χρονος άνδρας από την Ουκρανία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το Λιμενικό ανέφερε πως «τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης για την ύπαρξη 53χρονου αλλοδαπού χωρίς τις αισθήσεις του, εντός της καμπίνας φορτηγού οχήματος, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Στον 53χρονο έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από πλήρωμα ασθενοφόρου ΕΚΑΒ, με αρνητικά αποτελέσματα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Πάτρα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολείο – 19 συλλήψεις από την ΕΛΑΣ

Εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολικό συγκρότημα της Πάτρας, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 12 άτομα και συγκεκρ...

Φόρτωση άρθρων...