Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή 78χρονη με τραύμα στην κοιλιά - Σε κωματώδη κατάσταση ο σύζυγός της

Άγριο έγκλημα διαπράχτηκε στη Θεσσαλονίκη με θύμα μια 78χρονη, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στην περιοχή Χαριλάου.

Η γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε στην κουζίνα του σπιτιού, φέρει τραύμα και στο δεξί χέρι εκτός από τις μαχαιριές στην κοιλιά. Η ηλικιωμένη φέρεται να δέχθηκε χτυπήματα και στο κεφάλι, πιθανότατα με κάποιο αντικείμενο.

Πληροφορίες αναφέρουν δίπλα της βρισκόταν ο 88χρονος σύζυγός της, σε κωματώδη κατάσταση, έχοντας καταναλώσει χάπια. Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε τραυματισμένη από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, μέσα στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου και ακόμα δεν είναι σαφές ποτέ έγινε το έγκλημα.

Το ζευγάρι εντόπισε το πρωί στο διαμέρισμά του ο ανιψιός τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

«Μονιασμένοι ήταν, τώρα δεν ξέρουμε τι έγινε. Τελευταία φορά τους είδαμε πριν από καμιά εβδομάδα», τόνισε μεταξύ άλλων γειτόνισσα του ζευγαριού.

«Ήταν καλοί άνθρωποι. Ένα αγαπημένο ζευγάρι», πρόσθεσε άλλος γείτονας.

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες από την Αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Ασπρόπυργος: Πυρκαγιά στην Περιφερειακή Αιγάλεω – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε χαμηλή βλάστηση στην Περιφερειακή Αιγάλεω στον Ασπρόπυργο Αττικής. Άμεση είναι η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεσή της επιχειρ...

Φόρτωση άρθρων...