Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

«Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές» - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Ελλάδα

Μαζική ήταν η ανταπόκριση και η συμμετοχή νέων ανθρώπων από όλη την Ελλάδα στην Πανελλαδική δράση Αιμοδοσίας της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργανώνουν τακτικά δράσεις αιμοδοσίας ανά έξι μήνες, προκειμένου να συμβάλλουν στην ανανέωση των αποθεμάτων αίματος. Το διάστημα από 28 Ιανουαρίου έως και 1 Φεβρουαρίου εκατοντάδες νέες και νέοι σε πάνω από 20 σημεία σε όλη την Ελλάδα, βρέθηκαν σε νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος της ΟΝΝΕΔ.

 

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου δήλωσε:

«Η πυξίδα της ΟΝΝΕΔ είναι σταθερά προσανατολισμένη στην κοινωνική προσφορά. Μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, 15’ από τον χρόνο μας μπορούν να αποτελέσουν το πιο πολύτιμο δώρο σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό, δύο φορές το χρόνο, η ΟΝΝΕΔ και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργανώνουν εθελοντικές αιμοδοσίες, που συνεισφέρουν στις ανάγκες του ΕΣΥ, αλλά και αποτελούν υπενθύμιση για τα χιλιάδες μέλη μας που είναι ενεργοί εθελοντές αιμοδότες. Η τράπεζα αίματος της ΟΝΝΕΔ «ΟΝΝΕΔ 13295» θα παραμένει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καλώντας του εθελοντές αιμοδότες να προσέρχονται στα κατά τόπους αιμοδοτικά κέντρα των περιοχών τους και να προσφέρουν δώρο ζωής». 

Δείτε φωτογραφίες από τη δράση αιμοδοσίας εδώ:

 

nd

 

 

nd

 

 

nd

 

 

nd

 

 

nd

 

 

nd

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...