Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Διόνυσος: Διάρρηξη σε μεζονέτα με λεία 200.000 ευρώ

Ελλάδα

Διάρρηξη έγινε το Σάββατο το πρωί σε μεζονέτα στον Διόνυσο με λεία 200.000 ευρώ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 67χρονος ιδιοκτήτης της μεζονέτας είπε στους αστυνομικούς ότι οι διαρρήκτες βρήκαν και πήραν από τρία χρηματοκιβώτια 200.000 ευρώ και πίνακες Ελλήνων ζωγράφων.

Η διάρρηξη έγινε πριν τις 8 το πρωί του Σαββάτου με τους διαρρήκτες να μπαίνουν στο διαμέρισμα από μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου την οποία παραβίασαν.

Αρχικά, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι διαρρήκτες βρήκαν το πρώτο από τα χρηματοκιβώτια στον 1ο όροφο και από εκεί πήραν τα χρήματα.

Έπειτα οι διαρρήκτες κατευθύνθηκαν στο υπόγειο όπου βρήκαν τα άλλα δύο χρηματοκιβώτια τα οποία, επίσης, άδειασαν από το περιεχόμενό τους αφού τα άνοιξαν με τροχό.

Πριν αποχωρήσουν οι διαρρήκτες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πήραν και το καταγραφικό που υπήρχε στη μεζoνέτα στον Διόνυσο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κέρκυρα: Ποινή φυλάκισης πέντε ετών στην πρώην εισαγγελέα για την εξαφάνιση χιλιάδων δικογραφιών

Ποινή φυλάκισης πέντε ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων στην πρώην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, η οποία κάθισε στο εδώλιο κατηγορούμενη για κακουργηματική...

Με τι καιρό ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα – Οι εκτιμήσεις μετεωρολόγων για το Πάσχα

Η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζουν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκοπεύουν να περάσουν τις ημέρες αυτές εκτός πόλης. Σημαντική παράμετρος, όμως, είναι σίγουρα ο καιρός και...

Φόρτωση άρθρων...