Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Δολοφονία 41χρονου στην Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Ελλάδα

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι η αιτία θανάτου του 41χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τη μητέρα του μέσα στο διαμέρισμα όπου ζούσε με τους γονείς του, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, o 41χρονος έφερε πολλαπλά χτυπήματα από εργαλείο, συνεπεία των οποίων επήλθε ο θάνατός του. 

Το φονικό όργανο εξετάζεται αν είναι ένα σκεπάρνι, που σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού. Πλέον αναμένονται και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις θα διενεργηθούν και στον πατέρα του, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για την τέλεση του εγκλήματος. 

Ο 70χρονος βρέθηκε αναίσθητος στο ίδιο σπίτι, δίπλα στο άψυχο σώμα του γιου του, και εξακολουθεί να νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση και σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συγκέντρωσαν μαρτυρίες περιοίκων, σύμφωνα με τις οποίες πατέρας και γιος είχαν συχνά καβγάδες τον τελευταίο καιρό. 

Από την έρευνα των αστυνομικών στη σκηνή του εγκλήματος δε διαπιστώθηκε η παρουσία άλλου προσώπου. Η μητέρα βρέθηκε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα όταν επέστρεψε στο σπίτι, οπότε κάλεσε άμεσα την Αστυνομία.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Έντονη χαλαζόπτωση σε Ροδόπη και Ξάνθη (Videos)

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τη Ροδόπη. Στην Εγνατία οδό, στο ύψος του Σώστη, το χαλάζι σχεδόν «έστρωσε» τον δρόμο. Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε τις μεσημβρινές ώρες της Μεγάλης Παρα...

Αδειάζει η Αττική για το Πάσχα: Ουρές για γερά νεύρα στις Εθνικές Οδούς, γεμάτα πλοία και αεροπλάνα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς η κίνηση σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024) σε Αττική Οδό και Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Πα...

Γιατί ο ουρανός είναι «μαύρος» τη Μεγάλη Παρασκευή – Υπάρχει επιστημονική εξήγηση, λέει ο Θοδωρής Κολυδάς

Συννεφιασμένος είναι ο καιρός της Μεγάλης Παρασκευής (3.5.2024) καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, σήμερα αναμένονται βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας. Ο καιρός τη Μεγάλη Πα...

Φόρτωση άρθρων...