Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Ανάμεσα στους συλληφθέντες ο δράστης – Τι ερευνά η Αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από το γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια, από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία θεωρεί ότι το άτομο που μαχαίρωσε θανάσιμα τον 29χρονο Μιχάλη είναι ανάμεσα στους 98 συλληφθέντες.

Οι Αρχές θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο άτομο που δολοφόνησε τον 29χρονο μέσα από ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού, των δειγμάτων DNA και όλων των στοιχείων που θα κληθούν να αξιολογήσουν. 

Η Αστυνομία θα πάρει από όλους τους συλληφθέντες αποτυπώματα και DNA για να γίνει ταυτοποίηση.

Πλέον, όλες οι κινήσεις γίνονται κατόπιν υποδείξεων εισαγγελέα. Όλα τα ευρήματα, όπως τα ρούχα του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή ή αντικείμενα που βρέθηκαν και βίντεο, θα πάνε για ανάλυση.

Πάντως, σε αυτές τις περιπτώσεις η ιστορία έχει δείξει πως οι δράστες είναι παραπάνω από ένας, αφού επιτίθενται ομαδικά κατά ενός ατόμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: «Η Κυβέρνηση έχασε το δρόμο, αντί για τη σωστή πλευρά της ιστορίας έχει βρεθεί στην πλευρά της υποτέλειας»

Στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλη Κατρίνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε: «Τις τελε...

Φόρτωση άρθρων...