Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε και συνελήφθη 29χρονος

Ένας 29χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία ενός 64χρονου άνδρα που διαπράχτηκε στη Θεσσαλονίκη. Ο 29χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με το μηχανάκι του θύματος, όπου και παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με το thestival.

Ο 64χρονος εντοπίστηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Καζαντζάκη, στην περιοχή της Μενεμένης δεμένος από τον λαιμό και φέρει αρκετά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο ίδιο σημείο.

Ο δράστης της δολοφονίας έγραψε σε τοίχο του διαμερίσματος όπου εντοπίστηκε το πτώμα του 64χρονου τη φράση «παιδεραστής 1», σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, 29χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα (20-07-2023) ο 29χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης όπου ομολόγησε διάπραξη ανθρωποκτονίας και καθ’ υπόδειξή του εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μενεμένης νεκρός ο 64χρονος, ο οποίος έφερε τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο, καθώς και πολλαπλές εκχυμώσεις στην κεφαλή.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση και φωτογράφηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Κατά του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού στρέφεται η οικογένειά της

Σε καταγγελίες για τον δράστη της γυναικοκτονίας της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους και γενικότερα την υπόθεση προχώρησαν οι συνήγοροι της οικογένειας της αδικοχαμένης 28χρ...

Τροχαίο στη Βούλα: Η Αστυνομία αναζητά πληροφορίες για τη φονική παράσυρση της 72χρονης από μοτοσικλέτα

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητά πληροφορίες σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης στη περιοχή της Βούλας, κατά το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα...

Φόρτωση άρθρων...