Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Δολοφονία στην Κω: Τι υποστήριξε στην απολογία του ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Ο 32χρονος φέρεται να είχε σβήσει τα πάντα από το κινητό τηλέφωνό του. Αντιφάσεις του συγκάτοικου.

Συνεχίζονται οι έρευνες στην υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Πατρίσια Ρουμπίνσκα στην Κω. Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός φέρεται να είχε σβήσει όλα τα ψηφιακά ίχνη του.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 32χρονος βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης έχει σβήσει τα πάντα από το κινητό τηλέφωνο του. Συγκεκριμένα, όταν οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον 32χρονο πήραν το κινητό τηλέφωνο του και διαπίστωσαν ότι έχει σβήσει όλα τα δεδομένα, μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις.

Από αυτά τα στοιχεία θα εντοπίζονταν πληροφορίες για τις κινήσεις και τις επικοινωνίες που είχε ο 32χρονος το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης.

Οι αστυνομικοί σε αυτή την φάση φαίνεται ότι ενδιαφέρονται πολύ για τα ευρήματα που μπορούν να δώσουν τα κινητά τηλέφωνα. Στην περιοχή της δολοφονίας δεν υπάρχουν πολλές κεραίες κινητής τηλεφωνίας, γι’ αυτό προσπαθούν να βρουν τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων που μπορούν να δείξουν τις κινήσεις τόσο του 32χρονου όσο και της 27χρονης.

Στο μικροσκόπιο μπαίνει και το κινητό της 27χρονης το οποίο εντοπίστηκε σε ένα τρίτο σημείο. Δηλαδή δεν ήταν ούτε στο σπίτι του 32χρονου ούτε στο σημείο που βρέθηκε η σορός της άτυχης γυναίκας. Το κινητό, σύμφωνα με το Mega, εντοπίστηκε αρκετές ημέρες νωρίτερα από πολίτη, ο οποίος πέταξε την κάρτα sim. Όταν ο άνθρωπος αυτός διαπίστωσε ότι μία γυναίκα ήταν αγνοούμενη έδωσε το περασμένο Σάββατο το κινητό τηλέφωνο στην αστυνομία. Τώρα οι αστυνομικοί είναι βέβαιοι ότι μπορούν να ανακτήσουν κρίσιμα στοιχεία που χρειάζονται από την συσκευή χωρίς την κάρτα sim.

Τι είπε στην κατάθεση του ο 32χρονος

O 32χρονος που προφυλακίστηκε για την αρπαγή της Αναστάζια από την πρώτη στιγμή διατηρεί την ίδια στάση. Υποστηρίζει ότι δεν βίασε και δεν σκότωσε την 27χρονη.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του άλλαξε την αρχική κατάθεση του και υποστήριξε ότι δεν είχε ερωτική επαφή με την 27χρονη. Μάλιστα εξήγησε ότι ήρθε σπίτι του για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα και μετά την μετέφερε λίγα μέτρα μακριά στο Μαρμάρι για να την παραλάβει ο σύντροφος της.

«Η Αναστάζια κρατούσε ένα μπουκάλι κρασί. Μου ζήτησε να πάει τουαλέτα στο σπίτι μου και φύγαμε με τη μηχανή μου. Στο σπίτι μου, βρισκόταν και ο συγκάτοικός μου από το Πακιστάν. Παραμείναμε εκεί για αρκετή ώρα πίνοντας μπύρες και καπνίζοντας», φέρεται να υποστήριξε ο 32χρονος.

«Ύστερα, φύγαμε και πάλι με τη μηχανή μου. Την άφησα 100 με 200 μέτρα από την ταβέρνα του […]. Εκεί είχε κανονίσει να πάει ο σύντροφός της να την παραλάβει. Την άφησα, έφυγα και μετά δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να είπε ο Μπαγκλαντεσιανός, σύμφωνα με το Mega.

Αντιφάσεις του συγκάτοικου

Την ίδια στιγμή ο συγκάτοικος του 32χρονου από το Πακιστάν φαίνεται ότι έχει υποπέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις του. Αρχικά ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε ότι δεν είδε ποτέ τον συλληφθέντα και την 27χρονη στο σπίτι τους.

Ωστόσο σήμερα σε συνέντευξη που έδωσε στο Mega ο συγκάτοικος του 32χρονου είπε ότι τους είδε μαζί να πίνουν μπύρες στο σαλόνι του σπιτιού. Μάλιστα ανέφερε ότι επικράτησε και ένταση μεταξύ τους γιατί ζήτησε από τον 32χρονο να πάρει την γυναίκα και να φύγει από το σπίτι.

Άνδρες της Ασφάλειας του ζήτησαν να καταθέσει και πάλι για να δώσει διευκρινίσεις για τα όσα υποστήριξε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φόρτωση άρθρων...