Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Δολοφονία στο Αστροχώρι Άρτας: Εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη – Θέμα χρόνου η σύλληψή του

Ελλάδα

Το αυτοκίνητο του φερόμενου δράστη της δολοφονίας στο Αστροχώρι Άρτας εντόπισε η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας.

Ο 29χρονος φερόμενος δράστης διέφυγε με το αυτοκίνητο του, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στο Αστροχώρι της ορεινής Άρτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα. 

Οι αστυνομικοί ερευνούν την περιοχή και θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψη ή η παράδοσή του.

Στις 5 το απόγευμα, ο 29χρονος από το Μεσόπυργο Άρτας πήγε στο σπίτι του πεθερού του και αφού διαπληκτίστηκαν φέρεται να τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τουλάχιστον τέσσερις φορές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 29χρονος φέρεται να πυροβόλησε και κατά της 36χρονης εν διαστάσει συζύγου του, όμως δεν την πέτυχε. 

Το ζευγάρι είχε χωρίσει επειδή ο 29χρονος φέρεται να κακομεταχειριζόταν την 36χρονη και ο πατέρας της την πήρε στο χωριό. Αυτή η φυγή της 36χρονης φέρεται να εξόργισε τον νεαρό άντρα, ο οποίος προσπάθησε να σκοτώσει και τους δύο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στoν προβλήτα του λιμανιού, λόγω των ισχυρών ανέμων (Video&Photos)

Ατύχημα με θαλαμηγό σημειώθηκε στις Σπέτσες λόγω των ισχυρών ανέμων. Πολυτελές σκάφος χτύπησε στον προβλήτα του λιμανιού εξαιτίας των πολλών μποφόρ. Από το ατύχημα δεν έχει τραυ...

Πάτρα: Στις 15 Μαΐου η δίκη των κατηγορουμένων για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας η ημερομηνία της δίκης των έξι προφυλακισμένων αντιεξουσιαστών και μιας γυναίκας που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για σύ...

Φόρτωση άρθρων...