Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Δράμα: 65χρονος πυροβόλησε την 60χρονη γυναίκα του με καραμπίνα πριν αυτοκτονήσει

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία στην Προσοτσάνη Δράμας μία οικογενειακή τραγωδία. Ένας 65χρονος πυροβόλησε την 60χρονη γυναίκα του με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ο 65χρονος δράστης και αυτόχειρας σκότωσε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, πιθανότατα μετά από έντονους διαπληκτισμούς.

Το ζευγάρι είχε παιδιά και εγγόνια, ενώ η κόρη τους ήταν εκείνη που τους βρήκε νεκρούς μέσα στο σπίτι τους καθώς δεν είχαν δώσει σημεία ζωής εδώ και μέρες. Η Αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.
 
Το σπίτι παραμένει αποκλεισμένο από αστυνομικούς, ενώ στο σημείο αναμένεται και ιατροδικαστής για να εξακριβώσει τα αίτια θανάτου.

Ο 65χρονος βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού, ενώ λόγω της δυσκολίας να αυτοπυροβοληθεί κάποιος με καραμπίνα εξαιτίας του μήκους του όπλου, ο άνδρας χρησιμοποίησε την μασιά από το τζάκι ώστε να καταφέρει να ολοκληρώσει το σχέδιό του.

Τοποθέτησε την μασιά στην σκανδάλη και ασκώντας πίεση στην μασιά αφαίρεσε τη ζωή του.

Οι αστυνομικοί ψάχνουν αν ο δράστης είχε αφήσει κάποιο σημείωμα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί κάτι. Το αιματηρό περιστατικό έγινε το βράδυ, αλλά η κόρη του ζευγαριού τους εντόπισε το πρωί.

Μια γειτόνισσα άκουσε μέσα στη νύχτα έναν πυροβολισμό, αλλά θεώρησε ότι πρόκειται για κυνηγούς και δεν έδωσε περαιτέρω σημασία.

Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση αλλά ζούσαν μαζί στο σπίτι. Όπως έγινε γνωστό η άτυχη γυναίκα είχε πει στον 65χρονο ότι ήθελε να φύγει και εκείνος αντιδρούσε.

Η 60χρονη πρόσεχε κάθε μέρα τα εγγόνια της, προκειμένου η κόρη της να πηγαίνει στην εργασία της. Επειδή σήμερα δεν φάνηκε την συνηθισμένη ώρα η κόρη της ανησύχησε και πήγε στο πατρικό της και εκεί βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Με εορταστικό ωράριο λειτουργούν από σήμερα τα εμπορικά καταστήματα - Ανοιχτά την Κυριακή

Ξεκινάει σήμερα, 25 Απριλίου, το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, ενώ την Κυριακή 28 Απριλίου τα μαγαζιά θα είναι ανοικτά. Το ωράριο που προτείνουν οι ε...

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε στη Νίκαια όταν ένας δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Τζάνειο για τις πρώτες βοήθειες. Όλα έγιναν...

Φόρτωση άρθρων...