Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Δράμα: Προφυλακιστέος ο 43χρονος που κατείχε πάνω από 2,5 εκατ. αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Ελλάδα

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκεται ο 43χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την κατηγορία ότι κατείχε περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια αρχεία με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων.

Μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος και αποφασίστηκε η μεταγωγή του στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα από την οποία προέκυψαν τα στοιχεία του 43χρονου, ενώ εντοπίστηκε και ο τόπος κατοικίας του.

Αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βόρειας Ελλάδας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις σκληροί δίσκοι, συνολικής χωρητικότητας 15 Terrabytes.

Από την επιτόπια έρευνα των αστυνομικών στα συγκεκριμένα μέσα αποθήκευσης, διαπίστωσαν ότι περιείχαν τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια εικόνες και βίντεο με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, μεγέθους περίπου 3,5 Τerrabytes.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Δευτέρα 29 Απριλίου, γιορτάζουν οι: Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας Σωσίπατρος, Σώπατρος, Σωπάτρα, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα Πάγκαλος

Φόρτωση άρθρων...