Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Δύο οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης στο Real Group

Ελλάδα

Δύο είναι οι δράστες της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κτίριο που στεγάζει το Real Group στη λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια όταν διέπραξαν την επίθεση και παρότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο κτίριο, το έργο των Αρχών για να τους ταυτοποιήσουν θεωρείται δύσκολο. 

Γύρω στις 03:30 φωτιά εκδηλώθηκε στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, εκεί όπου βρίσκεται ο Real FM, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός. 

Έπειτα από την κατάσβεση της φωτιάς, βρέθηκαν τρία γκαζάκια με ταινία σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο του κτιρίου, μεταξύ του ισογείου και του πρώτου ορόφου. 

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ μία ηχολήπτρια του σταθμού απομακρύνθηκε από τους πυροσβέστες και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Στο κτήριο βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια, ενώ και ο ιδιοκτήτης Νίκος Χατζηνικολάου στο twitter κάνει λόγο για εμπρησμό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σήμερα - Το εορταστικό ωράριο για την Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, τα εμπορικά καταστήματα καθώς ξεκίνησε από χθες το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για την περίοδο των εορτών του Πάσχα. ...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...