Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

e-ΕΦΚΑ: Παραίτηση του Παναγιώτη Δουφεξή ζήτησε ο Γεωργιάδης - Νέος διοικητής ο Αλέξανδρος Βαρβέρης

Ελλάδα
Tags: e-ΕΦΚΑ

Την παραίτηση του διοικητή του e-ΕΦΚΑ, Παναγιώτη Δουφεξή, ζήτησε και έλαβε σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Δουφεξής "υπηρέτησε το κράτος με ευσυνειδησία και πέτυχε σημαντικά αποτελέσματα στην πρόοδο του ΕΦΚΑ".

Στη νέα εποχή της ολοκλήρωσης του ψηφιακού μετασχηματισμού του e-ΕΦΚΑ, με απόφαση του υπουργού, νέος διοικητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος Α' υποδιοικητής του e-ΕΦΚΑ, Αλέξανδρος Βαρβέρης.

Τη θέση του Α' υποδιοικητή του e-ΕΦΚΑ αναλαμβάνει ο πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης, Παναγιώτης Κοκκόρης.

Ο κ. Γεωργιάδης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Δουφεξή για τις καλές υπηρεσίες του, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στη νέα διοίκηση του e-ΕΦΚΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εγκαταλείπουν την Αθήνα και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα -Πληρότητα κοντά στο 100% στα πλοία

Αναχωρούν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Πάσχα από τα λιμάνια της Αττικής, ενώ το λιμενικό σώμα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τη διευκόλυνση των επιβατών. Από ...

Σάμος: 49χρονη σκότωσε τον πατέρα της

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη Σάμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μία 49χρονη γυναίκα σκότωσε τον πατέρα της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η 49χρονη του κατάφ...

Φόρτωση άρθρων...