Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Έφοδος στο Εφετείο: Είμαι εξαρτημένος από τα ναρκωτικά για αυτό παραδόθηκα, λέει ο παίκτης reality

Ο 34χρονος αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από... ερωτικά ραντεβού

Ελλάδα

Στον ανακριτή έφτασε σήμερα, λίγο πριν τις 12:00, ο πρώην παίκτης reality, που εισέβαλε με αυτοκίνητο στο Εφετείο Αθηνών το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υποστηρίξει ότι ήταν υπο την επήρεια χαπιών ecstasy, τη στιγμή της εφόδου στο Εφετείο Αθηνών και ότι είναι χρόνιος χρήστης ναρκωτικών. Ο 34χρονος είχε στο λευκό Nissan που οδηγούσε περίπου 1,2 εκατ. ευρώ και ναρκωτικά και για αυτό εξετάζεται, αν είχε τον ρόλο του ταμία σε εγκληματική οργάνωση που εμπορεύεται ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του εντοπίστηκαν άλλα 300.000 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του 34χρονου στον ανακριτή:

news
news
news

Σύμφωνα με το απολογητικό υπόμνημα που επικαλείται το protothema.gr ο 34χρονος δηλώνει «θύμα» των ναρκωτικών ουσιών.

Ξεκίνησε δίνοντας το ιστορικό του, δηλώνοντας «πολυτοξικομανής» που αδυνατούσε να ξεπεράσει την έξη του για τις ουσίες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είμαι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα πολυτοξικομανής, δίχως να έχω την ικανότητα να αποβάλλω την έξη των ναρκωτικών ουσιών από μόνος μου.

«Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο εθισμός μου στις ναρκωτικές ουσίες ήταν τόσο έντονος όπου πραγματικά η παράδοση μου στις αρμόδιες αρχές και επί της ουσίας η επίκληση μου για βοήθεια ήταν μονόδρομος προκειμένου να σώσω την οικογένεια μου και την ίδια μου τη ζωή. Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθούν ανυπέρβλητα ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον να έχω σωματικά καταρρακωθεί, και να μην μπορώ ούτε να φροντίζω τον εαυτό μου πόσο μάλλον την οικογένεια μου».

«Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, όπου και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός καθώς φυλάσσει το χώρο των Δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Εφετείου Αθηνών, παραδόθηκα σε αυτόν δίνοντας του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δίχως να αποκρύψω τίποτα. Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του «θησαυρού» του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ, σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ για τα οποία οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής θεωρούν ότι προέρχονται από εμπορία ουσιών, ο 34χρονός ισχυρίζεται πως δεν έχουν να κάνουν με διακίνηση αλλά ούτε από άλλες παράνομες πηγές χωρίς όμως να δίνει πειστικές απαντήσεις αναφορικά με το πόθεν έσχες.

Τέλος, ο ίδιος ζητά να μην  προφυλακιστεί καθώς όπως λέει έχει μόνιμη κατοικία και δεν είναι ύποπτος φυγής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με τον Alpha, o 34χρονος αν και δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ για την προέλευση των χρημάτων φέρεται να τους εξομολογήθηκε ότι τα χρήματα προέρχονται από ναρκωτικά αλλά και από... ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή (στα οποία γίνονταν και χρήση ναρκωτικών).

Ωστόσο, ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ο οποιος επισκέφθηκε χθες το πρωί τον 34χρονο στο ψυχιατρείο, στο Δαφνί, μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει πως «επισκέφθηκα τον εντολέα μου ο οποίος βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ψυχολογική και σωματική, λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Ήδη συγκεντρώνονται στοιχεία που θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευση των χρημάτων».

Στο μεταξύ ο 34χρονος πρώην παίκτης reality μιλώντας στο Star μέσα από το δωμάτιο του ψυχιατρικού καταστήματος στο Δαφνί τόνισε ότι «μόνο ο Θεός μπορεί να με συγχωρέσει. Θέλω να προστατεύσω την οικογένεια μου. Ζητώ συγνώμη από όλους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Φόρτωση άρθρων...