Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Έφυγε από τη ζωή η υποψήφια βουλευτής Ελένη Κτιστάκη – Η ανακοίνωση της ΝΔ

Ελλάδα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελένη Κτιστάκη μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Καταγόταν από τη Μεσαρά και ήταν αδερφή του Μητροπολίτη Ν. Ζηλανδίας, Μύρωνα.

Είχε διατελέσει αναπληρωτής γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της ΝΔ στην Κρήτη, ενώ τελευταία ήταν υπεύθυνη Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΔΕΕΠ στο Ηράκλειο.

«Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της Ελένης Κτιστάκη. Ξεχώρισε για την προσφορά της στους συνανθρώπους μας, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία. Παρά τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Κρήτη που τόσο αγαπούσε.

Στην οικογένειά της και στους οικείους της απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαλκίδα: Με κουζινομάχαιρο σκότωσαν την 63χρονη - Η Αστυνομία κοντά στον εντοπισμό του δολοφόνου

Τραύματα στον αυχένα από κουζινομάχαιρο έφερε τελικά η 63χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, ...

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον δολοφόνο της 40χρονης

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε σήμερα ο δράστης της δολοφονίας της 40χρονης γυναίκας στο Μενίδι. Σε βάρος του η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτον...

Φόρτωση άρθρων...