Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Μεσολόγγι: Οι πληροφορίες για κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και ο έντονος καβγάς πριν την εξαφάνιση του 31χρονου

Εντείνει τις έρευνες η Αστυνομία για το θρίλερ στο Μεσολόγγι με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου. Οι αστυνομικοί περισυλλέγον μέχρι και χώμα, προκειμένου να βρει κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στα ίχνη του 31χρονου. Την ίδια ώρα, η Αστυνομία να αποκλείει το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλου ατόμου, εκτός του 50χρονου κρεοπώλη.

Στον 50χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, όμως ο κρεοπώλης δεν «σπάει», αρνούμενος να αποδεχτεί την κατηγορία.

«Δεν αποκλείεται η εμπλοκή κι άλλου ατόμου», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας στο «Live News» του MEGA.

«Η έρευνα δεν σταματάει εδώ, καθώς δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την εμπλοκή άλλων ανθρώπων. Θα συνεχίζουμε να εξετάζουμε ό,τι στοιχείο βρίσκουμε για να μπορέσουμε να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο», δήλωσε η εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Η Κωνσταντία Δημογλίδου τόνισε ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το κίνητρο, ενώ τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία δείχνουν ότι δόθηκε κάποιο ραντεβού ανάμεσα στον Μπάμπη και τον κρεοπώλη, αλλά όχι για κυνήγι.

Υποψίες ότι ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη Κούτσικο  σε ένα κυνήγι θησαυρού

Όπως μετέδωσε το «Live News», δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει τη μοιραία νύχτα, παρασέρνοντας τον σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Πληροφορίες της εκπομπής του MEGA λένε ότι οι αναζητήσεις που έκανε ο 31χρονος μία μέρα πριν την εξαφάνισή του είχαν να κάνουν με χαμένους θησαυρούς.
Συγκεκριμένα, αναζητούσε στο διαδίκτυο από το κινητό του τηλέφωνο: «πως βρίσκουμε κρυμμένους θησαυρούς», «τι σημάδια βλέπουμε».

Σύμφωνα με το «Live News», ο Μπάμπης είχε διαδικτυακή παρουσία σε ιστοσελίδα, όπου έβλεπε τα σημάδια που υπάρχουν σε πέτρες και κλαδιά.

Ο καβγάς δεκαπέντε ημέρες πριν την εξαφάνιση

Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε το «Live News», ο 50χρονος κρεοπώλης είχε έναν έντονο καυγά με τον 31χρονο Μπάμπη δεκαπέντε ημέρες πριν την εξαφάνιση.

Τότε, ο 31χρονος είχε πάει στο κρεοπωλείο του 50χρονου και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ανέβηκαν οι τόνοι, με αφορμή τα χρήματα που του χρωστούσε.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο κάποια πρόσωπα να γνώριζαν για την δολοφονία του 31χρονου και να κράτησαν το στόμα τους κλειστό. Μεταξύ αυτών και ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, με τον οποίο αντάλλαξαν μηνύματα και είχαν επικοινωνία μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη.

«Έφυγε (από την καφετέρια), πήγε σε ένα περίπτερο πήρε κάτι και μετά ξαναγύρισε στην καφετέρια τελικά. Είναι στην κάμερα που ξαναγυρνάει στην καφετέρια κάθεται λίγο και ξαναπάει σπίτι μετά. Να βρεθεί το παιδάκι για την οικογένεια και να ηρεμήσει και όλος ο κόσμος. Έχουμε τρελαθεί όλοι», αναφέρει ένας φίλος του 36χρονου στο LiveNews.

«Με τον (36χρονο) δεν μιλήσαμε πολύ μου λέει: “Δεν μπορούν να κάνουν κάτι”, λέει, “αυτή την στιγμή περιμένουμε να τελειώσει αυτό το πράγμα, εγώ”. «Μου λέει: “αυτά όλα ισχύουν, δεν έχω σβήσει τίποτα”. Περιμένει να τελειώσει όλο αυτό το πράγμα, τώρα που γίνεται», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βροχές το Μεγάλο Σάββατο σχεδόν σε όλη τη χώρα - Βελτίωση του καιρού την Κυριακή του Πάσχα

Άστατος καιρός αναμένεται να επικρατήσει κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σαββάτου στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσ...

Αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς, επί ποδός η Τροχαία - Γεμάτα τα πλοία, τα αεροπλάνα και τα ΚΤΕΛ

Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα καθώς αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα από την Αττική προς την περιφέρεια. Τα πλοία από...

Φόρτωση άρθρων...