Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Ελεύθερη η «Έλενα» και ένας ακόμη κατηγορούμενος

H «Έλενα» στην απολογία της υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη. Έχουν προφυλακιστεί η «Λορέλα» και ο 34χρονος που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ελλάδα

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στις δικαστικές Αρχές δυο κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας, με θύματα ανήλικες στον Κολωνό, που απολογήθηκαν σήμερα. 

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται και δεν αποκλείεται η έκδοση και νέων ενταλμάτων. Σήμερα απολογήθηκε η αποκαλούμενη «Έλενα», η γυναίκα η οποία συνελήφθη την Κυριακή μετά τη μαρτυρία ανήλικης πως την οδήγησε στη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Κατά την απολογία της, η συγκεκριμένη κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία όπως της αποδίδεται. Υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ακόμα, το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου πέρασε και 63χρονος ο οποίος φέρεται να ήταν πελάτης του κυκλώματος. Και αυτός αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν προφυλακιστεί η περιβόητη Λορέλα και ένας ακόμα άνδρας 34 ετών. Αντίθετα ελεύθερος με όρους έχει αφεθεί 55χρονος φερόμενος ως πελάτης του κυκλώματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ζευγάρι έκανε “φύλλο και φτερό” σπίτια σε Πιερία και Λάρισα- Δέκα διαρρήξεις σε τρεις μήνες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, εξιχνίασαν συνολικά 10 διαρρήξεις οικιών, που έγιναν από Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο του 2023, σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισα...

Φόρτωση άρθρων...