Τρίτη
30 Απριλίου 2024

«Greek Mafia»: Οι εκτελεστές ακολούθησαν με αυτοκίνητο ένα από τα θύματα (Photos)

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφικά ντοκουμέντα, στα οποία αποτυπώνεται η δράση της εγκληματικής οργάνωσης της «Greek Mafia». Η Αστυνομία πρόλαβε και συνέλαβε την τελευταία στιγμή έναν από τους εκτελεστές της οργάνωσης πριν διαφύγει στο εξωτερικό, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Στα φωτογραφικά ντοκουμέντα που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία αποτυπώνονται οι διαδρομές που ακολούθησε με το αυτοκίνητο του ο Βασίλης Ρουμπέτης από τις 10 έως τις 23 Απριλίου και τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας, τον ακολουθούσαν με το δικό τους όχημα.

«Greek Mafia»: Οι εκτελεστές ακολούθησαν με αυτοκίνητο ένα από τα θύματα

Τα στίγματα δύο κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποιούσαν οι δράστες δείχνουν ότι τον ακολουθούσαν εκτός από το σπίτι του και στις επιχειρήσεις του, ακόμη και στο γήπεδο, που είχε μεταβεί να παρακολουθήσει τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

«Greek Mafia»: Οι εκτελεστές ακολούθησαν με αυτοκίνητο ένα από τα θύματα

Τα κινητά τηλέφωνα τα είχαν αγοράσει από την Οδησσό της Ουκρανίας, ενεργοποιήθηκαν στον ελλαδικό χώρο στις 3 Απριλίου του 2023 και απενεργοποιήθηκαν στις 23 του ίδιου μήνα.

«Greek Mafia»: Οι εκτελεστές ακολούθησαν με αυτοκίνητο ένα από τα θύματα

Τα επιχειρησιακά κινητά της οργάνωσης με κάρτες SIM Ουκρανίας βρέθηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο στις 17 Μαΐου του περασμένου έτους στον Ασπρόπυργο, έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στην Άμεση Δράση για ύποπτο όχημα. Το λευκό αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε χρησιμοποιήτο για την παρακολούθηση του Βασίλη Ρουμπέτη.

«Greek Mafia»: Οι εκτελεστές ακολούθησαν με αυτοκίνητο ένα από τα θύματα

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ακόμη μία φωτογραφία με το επιχειρησιακό σπίτι που χρησιμοποιούσαν εκτελεστές της οργάνωσης στην περιοχή Αφαία στον Ασπρόπυργο.

Από την ανάλυση του οπτικού υλικού και στιγμάτων κινητών τηλεφώνων διαπιστώθηκε πως σε αυτό το σπίτι ξεκίνησε το αυτοκίνητο αλλά και η μοτοσικλέτα ο εκτελεστικός βραχίονας της οργάνωσης. Έφτασε έξω από το σπίτι του Ρουμπέτη και τραυμάτισαν θανάσιμα τον ίδιο αλλά και τον γαμπρό του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: Πώς θα υπολογίζεται και ποιοι υπάλληλοι θα είναι δικαιούχοι

Το νέο σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής το οποίο θα εφαρμόζεται στους φορείς του Δημοσίου παρουσίασαν η Υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Βιβή Χαραλαμ...

Φόρτωση άρθρων...