Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία «Barbara»: Έκτακτο ωράριο στο Δημόσιο και την Πέμπτη – Το ωράριο των εμπορικών καταστημάτων

Νέα σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης, Χρήστο Στυλιανίδη, προκειμένου να αξιολογηθούν τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα και να επικαιροποιηθούν οι οδηγίες για αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Barbara».

Σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), η κακοκαιρία θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της αποψινής νύχτας και μέχρι αύριο τις μεσημβρινές ώρες, με χιονοπτώσεις και ισχυρό παγετό κυρίως στο βόρειο τομέα της Αττικής, καθώς και σε ανατολική Μαγνησία, κεντρική και βόρεια Εύβοια, Φθιώτιδα και Βοιωτία.

Έκτακτο ωράριο στο Δημόσιο και την Πέμπτη

Αύριο, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους στις 09:00 το πρωί στην Περιφέρεια Αττικής και τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Σχετική ανακοίνωση θα εκδοθεί από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών.

Από τις 10:00 και μετά θα λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα

Όπως θα ανακοινωθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αύριο 9 Φεβρουαρίου τα καταστήματα στη βόρεια, βορειοδυτική και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Θηβαίων της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, θα είναι ανοικτά από τις 10:00 το πρωί.

Ακόμα, απαγορεύεται η μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, στις ίδιες περιοχές, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Σποράδων μέχρι τις 10:00 το πρωί.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Ένταλμα σύλληψης για τον αρχαιοφύλακα που φέρεται να παρενοχλούσε ανήλικους

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος έχει καταγγελθεί για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος έντεκα παιδιών, στη Νίσυρο. Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 15 Α...

Πάσχα: Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων και απαγόρευση φορτηγών

Αυξημένα θα είναι τα μέτρα της Τροχαίας κατά τις μετακινήσεις των εκδρομέων για το Πάσχα. Από σήμερα Παρασκευή έως και την Κυριακή θα ισχύσουν τα αυξημένα μέτρα Τροχαίας στο σύ...

Φόρτωση άρθρων...