Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΕΛΑΣ: Έξι άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για φθορές σε σταθμό και συρμό του ηλεκτρικού

Ελλάδα

Τέσσερις ανήλικοι συμπεριλαμβάνονται στα έξι άτομα τα οποία συνελήφθησαν την Πέμπτη, με την κατηγορία της φθοράς σε σταθμό και συρμό του ΗΣΑΠ.

Οι συλλήψεις έγιναν το πλαίσιο του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «ΑΡΙΑΔΝΗ». Πραγματοποιήθηκαν στους σταθμούς του Η.Σ.Α.Π. «Αττική» και «Νέο Φάληρο».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA Αγία Σοφία» στη Νέα Φιλαδέλφεια το απόγευμα της Πέμπτης (20/10), μεγάλος αριθμός φιλάθλων εισήλθε στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Περισσός» και ομάδα ατόμων άναψαν φωτοβολίδες και προκάλεσαν φθορές σε πυροσβεστική φωλιά.

Ακολούθη δρομολόγιο σε συρμό προς Πειραιά, κατά τη διάρκεια του οποίου προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια του συρμού και συγκεκριμένα θραύση υαλοπινάκων πόρτας και παραθύρου και καλυμμάτων φωτισμού. Οι παραπάνω φθορές είχαν ως επακόλουθο την εκκένωση του συρμού στο σταθμό «Ομόνοια».

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χαρίτσης: «Φοβικές οι ηγεσίες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν εμπλεκόμαστε οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις»

Αιχμές κατά του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ άφησε ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς χαρακτήρισε «φοβικές» τις ηγεσίες των δύο κομμάτων. «Δεν μας ενδιαφέρουν και δεν ...

Θεσσαλονίκη: 40χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της για κακοποίηση – «Με άρπαξε από τον λαιμό και απειλούσε ότι θα κοινοποιήσει φωτογραφίες μου»

Σοκ προκαλεί η μαρτυρία μίας 40χρονης γυναίκας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον σύντροφο της για ενδοοικογενειακή βία και για εκδικητική πορνογραφία. Η 40χρονη κατήγγ...

Φόρτωση άρθρων...