Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

ΕΛ.ΑΣ.: Οπαδικά κίνητρα πίσω από την επίθεση στο Εφετείο Αθηνών

Ελλάδα

Οπαδικά ήταν τα κίνητρα πίσω από την επίθεση που έγινε σε βάρος δύο ατόμων το πρωί της Τετάρτης στο Εφετείο Αθηνών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. όλα συνέβησαν περίπου στις 11.00 όταν, κατά την εξέλιξη εκδίκασης ποινικής υπόθεσης με οπαδικό υπόβαθρο, ομάδα περίπου 20 ατόμων κινούμενη σε παρακείμενη οδό, επιτέθηκε στους δύο άνδρες τραυματίζοντας με αιχμηρό αντικείμενο έναν εξ’ αυτών.

Αμεσα επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και διέλυσαν τους επιτιθέμενους κάνοντας χρήση χημικών, ενώ στη συνέχεια παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε σε παρακείμενη οδό από ομάδα ΔΙ.ΑΣ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Κατά τον έλεγχο εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοντάρια, κουκούλες και άλλα αντικείμενα.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην ανωτέρω επίθεση και συνελήφθησαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βουλή: Κατατέθηκε η τροπολογία για τη δυνατότητα επεμβάσεων από ιδιώτες ιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία

Κατατέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Βουλή η τροπολογία που παρέχει τη δυνατότητα σε ιδιώτες γιατρούς να διενεργούν χειρουργικές πράξεις σε δημόσια νοσοκομεία. Η τροπολογία κατ...

Τι καιρό θα κάνει τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, αναμένονται μόνο τοπικές βροχές στη Μακεδονία και το Ιόνιο, αυξημένα μποφόρ στο Αιγαίο και θερμοκρασίες ως 25 βα...

Φόρτωση άρθρων...