Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

ΕΛ.ΑΣ: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για ληστείες σε Κηφισιά και Ίλιον

Ελλάδα

Συνελήφθησαν χθες βράδυ την Κηφισιά τρεις ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, οι οποίοι λήστεψαν συνομίληκούς τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν δύο 16χρονους και αφού τους απείλησαν λεκτικά, προκειμένου να τους αφαιρέσουν χρηματικά ποσά, κατάφεραν να αφαιρέσουν ρολόι (smartwatch) και διέφυγαν.

Αστυνομικοί της Ομάδας «Ζ» που εκτελούσαν περιπολία, εντόπισαν άμεσα τους ανήλικους δράστες και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το ρολόι, το οποίο αποδόθηκε στο παιδί που του ανήκε.

Επίσης, χθες βράδυ στο Ίλιον, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, δύο ανήλικοι, 14 και 15 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία από «mini market». Αναζητούνται δύο συνεργοί τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι με τους συνεργούς τους, μπήκαν στο κατάστημα και έκλεψαν ηλεκτρονικό τσιγάρο,. Οταν ο ιδιοκτήτης τους είδε προσπάθησε να τους αποτρέψει. Προκειμένου να διαφύγουν χτύπησαν με γροθιές και χτυπήματα τον ιδιοκτήτη.

Μετά από αναζητήσεις, της αστυνομίας εντοπίστηκαν δύο από τους ανήλικους που τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...