Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Επεισόδια από Ρομά στο Σχιστό Κορυδαλλού: Έχουν ανάψει φωτιές και πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς (Photos)

Ελλάδα

Νέα επεισόδια προκάλεσαν Ρομά, αυτήν τη φορά στο Σχιστό Κορυδαλλού. Οι Ρομά άναψαν φωτιές στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι για τον πυροβολισμό του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια καταδίωξης. Ομάδα Ρομά έχει βάλει φωτιές σε λάστιχα και σε κάδους απορριμμάτων στην οδό Δερβενακίων.

Ακόμα, πετούν αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική για να σβήσει τις φωτιές.

Σε εκτροπές της κυκλοφορίας στην Περιφερειακή Αιγάλεω και το Σχιστό Κορυδαλλού έχει προχωρήσει η Τροχαία. Κλειστή είναι, ειδικότερα, η περιφερειακή Αιγάλεω από τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ μέχρι τα διυλιστήρια, και στα δυο ρεύματα, άλλα και η οδός Δερβενακίων στο Σχιστό Κορυδαλλού.

Λόγω των μέτρων της τροχαίας η Αττική Οδός ενημερώνει πως τελευταία έξοδος προς Σκαραμαγκά είναι η Λεωφόρος ΝΑΤΟ. 

Για ακόμη μία ημέρα οι Ρομά προχωρούν σε εκτεταμένα επεισόδια, ενώ και το βράδυ της Τετάρτης λόγω των διαμαρτυριών σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος προκλήθηκαν προβλήματα όπως διακοπές στην κυκλοφορία και ανατροπές δρομολογίων στα μέσα συγκοινωνίας.

Την Τρίτη στο Μενίδι τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί, οι τέσσερις από σκάγια, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων από τους Ρομά.

Επεισόδια από Ρομά στο Σχιστό Κορυδαλλού
Επεισόδια από Ρομά στο Σχιστό Κορυδαλλού: Έχουν ανάψει φωτιές και πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς
Επεισόδια από Ρομά στο Σχιστό Κορυδαλλού: Έχουν ανάψει φωτιές και πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς

Η μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει με εντατικό ρυθμό τις έρευνες για να εξαρθρώσει εστίες παραβατικότητας στη Δυτική Αττική. Επτά συλλήψεις και τέσσερις προσαγωγές έχουν γίνει μέχρι στιγμής κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση της ΓΑΔΑ που πραγματοποιείται από το πρωί σε Μενίδι, Ζεφύρι, Άνω Λιόσια και Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με αφορμή τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν χθες και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι επτά συλλήψεις αφορούν κατοχή ναρκωτικών, τη στιγμή που έγιναν και 25 κατ' οίκον έρευνες, ενώ η επιχείρηση θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται στην εντατική - Το ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα

Ιατρικό ανακοινωθέν για το έμφραγμα που υπέστη ο τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας, εξέδωσε το νοσοκομείο «Γεννηματάς», στο οποίο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από έμφραγμ...

Ισόβια κάθειρξη για την Ρούλα Πισπιρίγκου - Ομόφωνα ένοχη για την ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας

Ένοχη για την ανθρωποκτονία της πρωτότοκης 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρά τη σθεναρή επιμονή της ότι είναι αθώα και δεν σκ...

Φόρτωση άρθρων...