Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Προφυλακιστέος ο 25χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος που κατηγορείται ότι πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι και σκότωσε την 19χρονη σύντροφό του, έπειτα από καβγά στον Πειραιά.

Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια Πειραιά με συγγενείς και φίλους της 19χρονης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ενώ ισχυρή ήταν η παρουσία της αστυνομίας.

Οι κατηγορίες εις βάρος του 25χρονου είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 

Ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά τη σύντροφό του.

Το χρονικό του εγκλήματος 

Τα ξημερώματα του Σαββάτου το ζευγάρι συναντήθηκε για επιστρέψει στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά. Και οι δύο δούλευαν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.

Όταν έφτασαν στο σπίτι, ξεκίνησε ξανά ένας καβγάς μεταξύ του 25χρονου, αλβανικής υπηκοότητας, και της 19χρονης. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τότε, σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε), το έβαλε κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, πυροβολώντας και σκοτώνοντας τη 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι.

Η 19χρονη ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση. Στη συνέχεια και μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Μετά τη δολοφονία, που υπολογίζεται ανάμεσα στις 07:00 έως τις 08:30 το πρωί του Σαββάτου, ο 25χρονος φρόντισε το όπλο που κατείχε να το κρύψει στην κατάψυξη.

Το πιστόλι εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Πειραιά χωρίς να τους το υποδείξει ο δράστης της δολοφονίας.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες γηροκομείου μετά τον θάνατο 66χρονου τετραπληγικού από φωτιά

Καταδικάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός κέντρου φροντίδας ηλικιωμένων στη Θεσσαλονίκη έπειτα από περιστατικό στο οποίο ξέσπασε φωτιά και έχασε τη ζωή του ένας 66χρονος που φιλοξενούνταν ...

Χαλάνδρι: Ένοπλη ληστεία σε εστιατόριο - Δύο άνδρες και δύο γυναίκες αναζητούν οι Αρχές

Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, μπήκαν στο εστιατόριο και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έν...

Φόρτωση άρθρων...