Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος με κλεμμένους καταλύτες στον Λυκαβηττό - Συνελήφθη ένας 18χρονος

Ελλάδα

Μια κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν έναν 18χρονο στην περιοχή του Λυκαβηττού.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα, όταν ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας είδε δύο άτομα να προσπαθούν να αφαιρέσουν καταλύτη από σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Άμεσα μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικά της Άμεσης Δράσης καταδίωξαν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο, ύποπτα άτομα.

Ο οδηγός, κινούμενος επί της οδού Ούλοφ Πάλμε στου Ζωγράφου, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και η καταδίωξη έφτασε μέχρι την περιοχή του Λυκαβηττού.

Εκεί, το όχημα των υπόπτων προσέκρουσε σε σταθμευμένο αμάξι στη συμβολή των οδών Δεινοκράτους και Ξενοκράτους. Ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει στα γύρω στενά ενώ οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο. Στο αυτοκίνητο οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κλεμμένο καταλύτη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Πασαλιμάνι: Η στιγμή που εντοπίζουν νεκρό τον 31χρονο αστυνομικό μετά την κατάρρευση του κτιρίου – Εικόνες-σοκ

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο-ντοκουμέντο από τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτιρίου στο Πασαλιμάνι και τον θάνατο του 31χρονου αστυνομικού, ...

Φόρτωση άρθρων...