Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Επίσκεψη της ΟΝΝΕΔ σε περιοχές της Δυτικής Αθήνας

Ελλάδα
Tags: ΟΝΝΕΔ

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου σε συνέχεια της διαρκούς επικοινωνίας με τις νέες και τους νέους επισκέφθηκε περιοχές της Δυτικής Αθήνας.

Η περιοδεία ξεκίνησε από το κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, όπου ο Πρόεδρος και τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με νέους καταστηματάρχες και να καταγράψουν τα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και την καθημερινότητα των πολιτών.

nD

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας αποτέλεσαν το Χαϊδάρι και το Αιγάλεω. Στις περιοχές αυτές το κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ επισκέφθηκε τοπικές επιχειρήσεις, συνομίλησε με εργαζόμενους και επιχειρηματίες και συγκέντρωσε πλήθος θεμάτων που τους απασχολούν.

nD

Τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ορφέα Γεωργίου συνόδευσαν στη Δυτική Αθήνα ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Λεμπέσης, ο Υπεύθυνος Λεκανοπεδίου Αττικής Γρηγόρης Μπεκατώρος, η Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Β’ Δυτικού Τομέα Αθηνών Ολυμπία Τουμαζάτου, η πολιτεύτρια της ΝΔ Μαριάννα Τουμαζάτου, ο Αν.Επιστημονικών Τομέων και Παραγωγικών φορέων Δημήτρης Δημητρουλόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΜΑΚΙ Βασίλης Κίτσος καθώς και ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Β2 Αθηνών Δημήτρης Μαυροειδάκος και ο Γραμματέας ΔΕΕΠ Β2 Αθηνών Αλέξανδρος Φυντανίδης.

nD

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, μετά το πέρας της περιοδείας δήλωσε: «Η επικοινωνία μας με τους νέους ανθρώπους συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Στόχος μας παραμένει να καταγράψουμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες κάθε νέου πολίτη, αλλά και να επικοινωνήσουμε με τον πιο άμεσο τρόπο τις πολιτικές και τα μέτρα που προωθεί ο Πρωθυπουργός σχετικά με τη νέα γενιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις προγραμματικές του δηλώσεις από το βήμα της Βουλής έδωσε σαφές μήνυμα ότι η στήριξη της νέας γενιάς αποτελεί πρωταρχικό του στόχο. Ως ΟΝΝΕΔ λοιπόν, θα παραμείνουμε δίπλα στους νέους σε κάθε γειτονιά, σε όλη την Ελλάδα και έτσι θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον που μας αξίζει».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...