Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Με εγκαύματα στο 10% του προσώπου του ο 36χρονος -

Ελλάδα

Εγκαύματα στο 10-12% του προσώπου του, περιλαμβανομένης της περιοχης των ματιών, έχει υποστεί ο άνδρας που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό εχθές τη νύχτα σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Η σύζυγος του 36χρονου, που φέρεται να πραγματοποίησε την επίθεση, εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του protothema.gr, o 36χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε σταθερή κατάσταση και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.  Τα εγκαύματα στην περιοχή των ματιών είναι υπό αξιολόγηση και προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το βάθος της βλάβης. 

Εντός της ημέρας, ο άνδρας θα μεταφερθεί στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριασιου νοσοκομείου στην Αθήνα. Έχει γίνει ήδη αίτημα για την αεροδιακομιδή του.

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη της 38χρονης

Ανθρωποκυνηγητό σε όλη την Κρήτη έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν την 38χρονη γυναίκα που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο σύζυγό της μέσα σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Το θύμα της επίθεσης είναι γνωστός κακοποιός που είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, αφού εξέτισε ποινή για ένοπλες ληστείες.

Το κίνητρο της επίθεσης που θυμίζει αυτήν σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα, παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής. Αυτό που έγινε γνωστό, είναι ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση και είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ καταθέτει καθημερινά μομφή, μαζί με τον λαό και τους αγώνες του

«Το ΚΚΕ υπερψηφίζει, όπως είναι αυτονόητο και όπως κάνει πάντα με το δικό του σκεπτικό, την πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί προς την κυβέρνηση της Νέα Δημοκρατία . Δεν μένει, όμω...

Φόρτωση άρθρων...