Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ερμού: Φωτογραφίες-ντοκουμέντα από την επίθεση με μαχαίρι σε 22χρονη φοιτήτρια

Η επίθεση με μαχαίρι στην 22χρονη φοιτήτρια στην Ερμού καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος.

Ελλάδα

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε 22χρονη φοιτήτρια την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της σε κατάστημα στην Ερμού, από έναν 32χρονο Ιρακινό βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντα το «Live News» του MEGA, οι οποίες είναι από κάμερα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης διπλανού καταστήματος, φαίνεται η στιγμή της επίθεσης στη νεαρή.

Το χρονικό της επίθεσης με μαχαίρι στην 22χρονη φοιτήτρια στην Ερμού

Στο κέντρο της  Ερμού, απαθής, χαμένος κρατά στο χέρι του το αιματοβαμμένο μαχαίρι. Λίγα λεπτά πριν είχε, χωρίς απολύτως κανέναν λόγο, καρφώσει μια 22χρονη φοιτήτρια, μπροστά σε εκατοντάδες ανθρώπους.

Ήταν 13:30 το μεσημέρι, στον πλέον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Αθήνας. Ο άντρας, Ιρακινής καταγωγής, πλησιάζει την 22χρονη κοπέλα. Στην συμβολή των οδών Ερμού και Φωκίωνος, βγάζει ένα μεγάλο μαχαίρι και τη μαχαιρώνει δύο φορές στην πλάτη.

Η κοπέλα τρέχει, ζητά βοήθεια και μπαίνει σε ένα κατάστημα. Ο δράστης όμως ατάραχος παραμένει στο σημείο με το μαχαίρι ακόμη στα χέρια του να στάζει αίματα. Έπειτα από την επίθεση, προχώρησε λίγα μέτρα και στάθηκε στη μέση της Ερμού.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/4) ανοιχτά του Ηρακλείου Κρήτης. Σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού ...

Το ρομπότ Σοφία έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηράκλειο - Δέχτηκε... προξενιά και αποθέωσε την Κρητική κουζίνα

Τις εντυπώσεις και στο Ηράκλειο, όπου βρέθηκε για την 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής, έκλεψε το ρομπότ Σοφία. Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκ...

Φόρτωση άρθρων...