Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Έσπασε τα «κοντέρ» η κακοκαιρία Daniel, 1.096 χιλιοστά βροχής δέχτηκε η Ζαγορά

Ελλάδα

Τα ημερήσια και αθροιστικά ύψη βροχής της κακοκαιρίας Daniel στη Θεσσαλία παρουσιάζει (σήμερα 11.9.2023) το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών/meteo.gr σε σχετικό πίνακα.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών, στη διάρκεια της κακοκαιρίας, η Ζαγορά Πηλίου δέχτηκε 1.096,2 mm βροχής, η Πορταριά Πηλίου 884,5 (αν και ο πραγματικός αριθμός ήταν πολύ μεγαλύτερος λόγω παύσης μετάδοσης δεδομένων από τις 6 Σεπτεμβρίου εξαιτίας βλάβης του μετεωρολογικού σταθμού) και η Πεζούλα Καρδίτσας 762,4.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι από τους μετεωρολογικούς σταθμούς, είτε σταμάτησαν να μεταδίδουν τα δεδομένα τους λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος (Πορταριά Πηλίου), είτε έχασαν μέρος των δεδομένων τους (Περτούλι και Βόλος).

Στο Σμόκοβο Καρδίτσας εκκρεμεί η συλλογή δεδομένων στις 6-8 Σεπτεμβρίου, ενώ στη Σκόπελο εκκρεμεί η συλλογή των ημερήσιων τιμών της κακοκαιρίας, όμως το άθροισμα είναι σωστό.

Οι περιοχές που δέχτηκαν την περισσότερη βροχή:

pinakas

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσαν 5χρονο αγόρι στο σπίτι και εξαφανίστηκαν – Συνελήφθησαν η μητέρα και η γιαγιά

Ένα 5χρονο αγόρι, το οποίο η μητέρα και η γιαγιά του το κλείδωσαν και το άφησαν μόνο για τουλάχιστον δύο ώρες στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, εντόπισαν αστυνομικοί που ερευνούσαν ά...

Παρβοϊός: Πώς μεταδίδεται ο ιός που στοίχισε τη ζωή στο 3,5 χρονών κορίτσι - Τα συμπτώματα και η αντιμετώπιση

Οι περισσότεροι από τους παρβοϊούς μολύνουν ζώα, κυρίως σκύλους και γάτες, όχι όμως ανθρώπους. Όμως, παρβοϊός Β19 (Parvovirus Β19) μολύνει αποκλειστικά τους ανθρώπους. Ο Εθνικό...

Φόρτωση άρθρων...