Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Γλυφάδα: Έσυραν ηλικιωμένη στο έδαφος για να της αρπάξουν την αλυσίδα

Θύμα επίθεσης από ένα ζευγάρι αδίστακτων ληστών έπεσε μία 85χρονη γυναίκα στη Γλυφάδα. Η 49χρονη που επιτέθηκε στην άτυχη ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου, δεν δίστασε να την σύρει στο έδαφος προκειμένου να αρπάξει την αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της.

Η ληστεία, που διαπράχθηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα το μεσημέρι της 13ης Απριλίου, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής.

Μετά από έρευνες που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, κατάφεραν να εντοπίσουν την 49χρονη και τον 48χρονο στην περιοχή των Αχαρνών, χθες το μεσημέρι.

Αφού τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, τους συνέλαβαν βάσει των σχετικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.

Επιπλέον, εντόπισαν και κατέσχεσαν το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την τέλεση της ληστείας.

Πώς έγινε η ληστεία 

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η 49χρονη και ο 48χρονος κινούνταν με ένα όχημα στην περιοχή της Γλυφάδας όταν εντόπισαν την 85χρονη να περπατάει στον δρόμο. Τότε, την προσέγγισαν και της επιτέθηκαν με σκοπό να αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Ο 48χρονος ακινητοποίησε την ηλικιωμένη, ενώ η 49χρονη τράβηξε βίαια την αλυσίδα, ασκώντας της παράλληλα πίεση στον λαιμό προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της.

Η 49χρονη δεν δίστασε να σύρει την ηλικιωμένη γυναίκα στο έδαφος, τραυματίζοντας την, έως ότου καταφέρει να αρπάξει την αλυσίδα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι και οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΟΔΥ: Μικρή αύξηση στη θετικότητα του κορωνοϊού

Μικρή αύξηση καταγράφει η θετικότητα του κορωνοϊού στην κοινότητα, την εβδομάδα 15-21 Απριλίου, σύμφωνα με την επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). ...

Φόρτωση άρθρων...