Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Έβρος: Ο τουρκικός στρατός συνοδεύει 110 μετανάστες από νησίδα πίσω στην Τουρκία

Ομάδα περίπου 110 μεταναστών, τους οποίους πήρε από περιοχή της νησίδας στα Μαράσια Έβρου και τους οδηγεί προς τις Καστανιές και στη συνέχεια πίσω στην Τουρκία, συνοδεύει ο τουρκικός στρατός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την περιοχή επιθεωρεί drone της ελληνικής συνοριοφυλακής το οποίο καταγράφει τις κινήσεις τόσο των Τούρκων στρατιωτών όσο και των μεταναστών, ενώ δεν διαπιστώνεται, πλέον, άλλη ανθρώπινη παρουσία στη νησίδα, στην οποία, πάντως, η βλάστηση είναι πυκνή.

Η Αθήνα παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή τη δραστηριότητα στην περιοχή, με την κίνηση του τουρκικού στρατού να επιχειρεί να μεταφέρει πίσω στην Τουρκία τους μετανάστες, να μοιάζει ασυνήθιστη με βάση όσα καταγράφονταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Για το σκοπό αυτό, οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή για να διαπιστώσουν σε ποια περιοχή θα καταλήξει η ομάδα των 110 μεταναστών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επτά συλλήψεις το βράδυ της Ανάστασης για κατασκευή και κατοχή εμπρηστικών και εκρηκτικών υλών

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν το βράδυ της Ανάστασης στη σύλληψη επτά ατόμων καθώς κατά την διάρκεια ελέγχων βρέθηκαν στην κατοχή τους πλήθος εκρηκτικών κ...

Φόρτωση άρθρων...