Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Έβρος: Το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη Βίκυ

Ελλάδα

Το τελευταίο «αντίο» είπαν συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί στην 28χρονη από το Τυχερό Έβρου, η οποία βρέθηκε νεκρή τη Δευτέρα σε χαράδρα.

Η 28χρονη Βίκυ οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία σήμερα. Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την νεαρή γυναίκα και κανείς να μην μπορεί να πιστέψει πως η χαμογελαστή κοπέλα, η ψυχή του καρναβαλιού στο Τυχερό, έφυγε από τη ζωή.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τυχερού μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης από τους κατοίκους του οικισμού και όχι μόνο.

Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 28χρονης

Τουλάχιστον τέσσερα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν γύρω από τον θάνατο της 28χρονης, την οποία πολλοί αποκαλούσαν «Βασίλισσα του Καρναβαλιού», λόγω της ενασχόλησής της με την κατασκευή αρμάτων και στολών για το καρναβάλι στο Τυχερό Έβρο, το οποίο μετά το θάνατό της ακυρώθηκε.

Τα ερωτήματα που οι Αρχές προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση είναι τα εξής: α) Το κορίτσι ετοιμαζόταν να πάει στους φίλους του; β) Τι άλλαξε την ψυχολογία της; γ)

Συνάντησε κάποιον στον δρόμο; δ) Μίλησε με κάποιον στο τηλέφωνο;

Το χρονικό της υπόθεσης

Τα ίχνη της γυναίκας είχαν χαθεί το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν ξεκίνησε από το πατρικό της προκειμένου να παρακολουθήσει ένα αγώνα πρωταθλήματος της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου. 

Η Βίκυ έδωσε ραντεβού με τους φίλους της στο γήπεδο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Τόσο η οικογένειά της όσο και οι φίλοι της, βλέποντας τις ώρες να περνούν και να μην απαντά στο κινητό της, άρχισαν να την αναζητούν, ενημερώνοντας παράλληλα και την ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνισή της.

Τελικά, η 28χρονη Βίκυ βρέθηκε νεκρή με ένα μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος της το πρωί της Δευτέρας, σε μια χαράδρα περίπου 40 μέτρων, στο χωριό Λευκίμμη Σουφλίου.

Σε κοντινή απόσταση από τη σορό της βρέθηκε και το μηχανάκι που οδηγούσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κούγιας για Πισπιρίγκου: Πρόκειται για μεγάλη δικαστική πλάνη - Δεν ζητήσαμε ελαφρυντικά

Την έκπληξή του για την απόφαση του δικαστηρίου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, εξέφρασε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, προσθέτοντας πως δεν θα ζητήσει χορήγηση ελαφρυντικών για την 35...

Πισπιρίγκου: Δικαιωμένος αισθάνεται μετά την καταδίκη της ο Μάνος Δασκαλάκης

Δικαιωμένος δηλώνει μέσω των δικηγόρων του ο Μάνος Δασκαλάκης στο άκουσμα της καταδικαστικής απόφασης της Ρούλας Πισπιρίγκου που καταδικάστηκε σε ισόβια για τον θάνατο της πρωτότοκ...

Φόρτωση άρθρων...